ida bur seg til eksamen og freistar å skriva kvart andre innlegg på bokmål framover hausten. dette er eitt av dei.

du har lyst til å sprenge en innboks, men har ikke råd til å sende tilstrekkelig med meldinger til offeret sjøl? kjør finn.no-metoden!

framgangsmåte:
1) sett inn lysing på finn.no. for optimal respons, sats på kategorien «gis bort». gi bort noe særs attråverdig (ikke kattunger).
2) oppgi telefonnummeret til det utvalgte offeret.
3) for å få maks effekt: legg ut lysinga en lørdag. ingen klage-e-poster blir registrert før de finn.no-ansatte er tilbake på jobb på mandag.

og vi er i gang!

finnweb

da dette påvirka stemninga i heimen litt i negativ retning lørdagskveld, ser jeg meg nødt til å etterlyse enkelte framtidige forbedringstiltak fra finn.no:

I: lag en «dette er en falsk annonse»/»dette er ikke mitt telefonnummer»-knapp. den rapporterte annonsen blir fjernet, men den ansvarlige bak den kan muligens få høve til å endre telefonnummeret i tilfelle vedkommende bare hadde tasta feil i utgangspunktet.
II: opprett et lite kommentarfelt i samband med lysinga. (kommentarfelt er jo framtida.) så får man i alle fall varsla alle de uskyldige interesserte om at lysinga er falsk! kommentarfeltet kunne ellers bli brukt til å diskutere vara med selger; en ville sluppet å ta alle småspørsmål på e-post, og å oppklare slike spørsmål på nytt for hver nye potensielle kjøper.
alternativt: III: noen på jobb i helga, kanskje?

Advertisements