øving: dra langt vekk frå heimstaden din. etter om lag ti dagar vitjar du lokalavisene dine, med ei uvan distanse til alt som står der. kommenter:

bergens tidende
bybanen. har for sexy skjørt. er jamt involvert i ufårlege ulukker. etter en sånn opplevelse blir man mer oppmerksom på hvor store krefter man faktisk har med å gjøre.  pussig, sykt, utrolig. og kva tyder eigentleg det gule ljoset? les også: watch out, bybanen innfører venstrekjøring! og uhellet som ikkje skulle kunna henda (uhellet som ikkje skulle kunna henda!). lat oss for all del ha kommentarfelt på alt. der folk kan feilskriva og orddela aldeles hemningslaust.

«Kanskje de skulle hatt midtskillere også mellom skinnegangene, he he he ha. Nei dette er og blir et fiasko prestisje prosjekt av denne konkursbybanetrikk.»

«stedenfor og bruke penger på det drite der som bybanen som er SINNSYKT unødvendig kunne man heller brukt pengene på nye busser og pusset dem opp,., hele bybanen er jo bare unødvenig hele greien. kommer til og bli så masse rot og tull med det, som det alle rede har begynt og gjøre.»

hordaland
kulturhuset. blir berre meir og meir likt operaen i oslo. og det vert ikkje opna i haust.

tenk, me kan gå opp på taket!

[…]

Advertisements