jolekalenderen har vore i russland! her er det han fann:

Christmas Charity Event
«Bli ein Santa Claus!»

Nyttår – den mest magiske ferien av året!

Dette er tida då vi, dei vaksne og born, gjettar dei mest verdsette draumar og ser fram til å gjennomføre desse. På denne tida, ynskjer vi å bringe lukke til dei kjære hyggelege gåvene sine og overraskelser, og born – skrive brev til Santa, og meiner at desse breva dei får betimeleg og naudsynt for å oppfylle ynskt.

Å gje dette nye året ferie for born, ikkje foretrukket av heim med varme og omsut, det vekentlege «Argumenta og faktum» og veldedighetsfond «AiF.Dobroe Heart tilbringe New Year’s All-Russland-kampanjen» Be a Santa Claus! «Og oppfordrar alle omsorgsfulle vaksne til å møte og passere ein del av varmen hans og omsut for born som er så i naud.

I mange byar i Russland, dei største kjøpesentra, etablert eit mirakel treet. I staden for lekar, juletre pynta med postkort teikna av born frå barnehjem, med namnet på barnet og det djupe ynskjet hans om å Santa Claus. Kven som helst kan bli ein Santa Claus for eit bestemt barn, utfører var draumen hans ved å kjøpe han ei velkommi gåve. Som eit teikn på takknemlighet «nyleg Santa Claus kan ta eit juletre helsing born, som han gjorde ei gåve.

Gåver frå deltakarane blir teke umiddelbart, nokre trær, organisert kampanje «Be a Santa Claus!». Kvar og ein part i saka kan vere tilstades på seremonien, gåver til borna på barnehjemmet, boarding skule eller sjukehus.

La oss vise alle borna som i det nye året ein aldri blir forlate utan tilsyn, og drøymer!

Finn ut om byen treet kan du sjå «Be a Santa Claus i byen hans.»

og den evige slageren; ei oppskrift:

Ingefær te

Ingrediensar

Svart te – 1 ss
Ginger – 5 g
Kardemomme – 2 korn.
Nellik – 2 stk.
Mjølk – 175 ml
Varmt vann – 175 ml

Metode for utarbeidelse

Trinn 1
Splash tekanne med kokande vann til veggene varma opp.

Trinn 2
Sett kjelen tørre teblad.

Trinn 3
Tilsett krydder: ingefær, kardemomme, nellik.

Trinn 4
Hell kokande vann i 1 / 2 vannkoker.

Trinn 5
Legg til varm mjølk.

Trinn 6
Gje meg ein drink brygg i 2-3 minutt.

Advertisements